Hedeflerimiz

Tüm çalışanlarımızın katılımıyla eğitim sektöründe söz sahibi bir kurum olarak, hizmet verdiğimiz kişilerin yaşamlarını derinden etkilemek, güçlü bir eğitim organizasyonu oluşturmak, lider, çağdaş bir Türkiye’nin geleceğinde önemli görevler alacak gençler yetiştirmektir.
Yavuzlar Eğitim Kurumları olarak yıllardır eğitime hizmet vermenin onuruyla bizimle birlikte hedefine ulaşmak isteyen her bireye ilkelerimiz çerçevesinde destek olarak, değerlerimizi sıcak ve samimi bir ortamda paylaşıyoruz.
  • Çağdaş bir eğitim ortamı ve anlayışı.
  • İlkeli ve disiplinli yönetim.
  • Demokratik bir ortam.
  • Öğrenci merkezli eğitim – öğretim.
  • Etkin ve aktif öğrenme imkanı.
  • Öğrenmeyi öğreten bir yaklaşım.
  • Bireysel farklılıkları göz önüne alan eğitim anlayışı.

Misyonumuz

Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ‘dünya insanı’ yetiştirmektir.

Vizyonumuz

Yavuzlar Eğitim Kurumları olarak, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.

Başarılı Öğrencilerimiz